maanantai 28. joulukuuta 2015

Vuoden vimppa LAVIS®

Kirpsukan tämän vuoden viimeinen- Lavatanssijumppa on nyt pidetty.
Jumpatin tänään Tervakoskella ja paikalla oli 15 innokasta naista. Minäkun epäilin, että malttaako kukaan lähteä sohvan uumenista liikkeelle, niin olikin ennätysmäärä naisia jumpalla.
Hyvä te!!!

Nyt ei enään menty joulumusiikin mukaan, vaan listalle olin valinnut kaikenlaisia herkkuja tämän neljän kuukauden ajalta, jonka olen lavista ohjannut. Mukaan sain ujutettua viime hetkillä aivan uudenkin biisin, Yölinnun "Pieni Lintunen". Kun päivän olin aivan vaapaalla ja selailin Lavis ohjaajien ryhmää, niin siellä kysyttiin onko kenelläkään koreografiaa tuohon biisiin. Minä en tiennyt edes koko biisiä, niin pitihän se etsiä. Ihana kappale!! Siirtelin heti nojatuolin sivuun olkkarista ja aloin hipsiä sopivia askelia, jotka tulivatkin yllättävän pian. Joskus käy niin, kuin taas toisinaan saa tahtoka koreografioita moneen kertaan ja mitään ei tule aikaiseksi. Jaoin jopa koreo clipin lavis ryhmäläisille.... ekaa kertaa tämä itsekriittisyyden huippu teki sellaista :D Mieltä lämmitti erityisesti "Lavis-äidin" Sirkun kommentit videosta "Liikut kyllä niin sirosti!!!! Nättiä!!!"

Noiden sanojen voimalla lähdin intoa puhkuen Tervakosken Seurantalolle mukanani naapurin rouva ja myös hänen muukaansa nappaama toinen naapuri. Taisi tyttö tosiaan tykätä laviksesta, kun lähti uudelleen mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti