torstai 3. joulukuuta 2015

Kirpsukka joululoman kynnyksellä

Uskomattoman nopeasti on mennyt syyslukukausi!
Eilen hyvästelin VOP keskiviikon kurssini joulupaussille, eli Parolan alkeis rivitanssin, Viralan lapsi showtanssijat sekä Viralan kahvakuulailijat.
Parolassa tanssittiin vähän joulumusiikkiinkin tuttuja rivitansseja ja mausteena opeteltiin Grand Square, eli kahdeksan hengen ( neljän parin ) tanssi. Tätä opettaessa tulee aina naurettua oikein kunnolla. Siinä on vielskettä kun kahdeksan tanssijaa säätää ensin aivan omiin suuntiinsa kera naurunpyrskähdysten, kunnes askeleet jäävät mieleen. Hienosti kuviot kuitenkin löytyi.
Viralassa pikku showtanssijoilla oli perhettä mukana seuraamassa tuntia. Syyskuun viimeinen kerta kun on avoimien ovien kerta. Tytöt tanssivat baletti koreografiat ( 2 kpl ) sekä kolme isompaa koreografiaa vanhemmilleen. Yksi näistä on kevätjuhlaan treenaamamme esitys koreografia. Lisäksi yhteen tanssiin vanhempia pyydettiin mukaan. Kolme äitiä ja yksi isä rohkeni lattialle, mahtavaa !
Showtanssijoiden jälkeen saliin saapuu kahvakuulaajat ja nyt he oven raosta kurkkivatkin pikkutanssijoita. Supistettu sakki oli treeneissä. Toivottavasti ei ole talviflunssat tainnuttaneet kuulailijoita. Olen taas suunnitellut uuden treenin, joka odottaa sitten myös Loppiaisen jälkeen treenaamaan. Setissä oli uusia liikkeitä ja uudenlaisia toteutustapoja, mutta hyvin tämä reipas ryhmä pysyi mukana <3
Tunnin jälkeen sain yksitellen halaukset ja jouluntoivotukset, sekä aivan ihastuttavan kahvakuula joulukortin ja amarylliksen. Kiitos tyypit <3 Ootte IHANIA!!

Tänään päätän syyskauden torstain VOP tunneillani ja huomena sitten on perjantain päätös.
Eli tänään on tämän vuoden viimeinen kerta Turengin jatko rivitanssijoilla ja Harvialan kahvakuulailijoilla ja huomena Parolan sirkustelijoilla.
Ensi viikolle päätettäväksi jää tiistain ja lauantain kurssit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti