maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 eka Kirpsukka Moves Lavis®

Jumpattiin ja humpattiin tänään Tervakosken Seurantalolla niin, että lämpenihän siinä joulunpyhien myötä viilentynyt iso salikin. Paikalle saapui ennätysmäärä jumppaajia ja mukana oli myös uusia kasvoja. Mikä ihaninta oli, niin heidänkin kasvoilleen syttyi palamaan liikunnan ja tanssin ilo!
Ohjaajana mieltäni lämmitti erityisesti se, että mukaan oli löytänyt yksi mieskin. Kerran aikaisemmin Lavis tunnillani Hämeenlinnassa on ollut mies mukana. Nyt taitaa kuitenkin tapahtua Lavis tuntieni "miehitys", koska tuohon osoitteeseen lähti kymppikortti. Mahtavaa!!

Tästä päivästä alkoikin normaali rytmi Lavis ohjauksissani, eli kolmesti viikossa jumppahumpataan. Maanantaisin on Tervakosken Seurantalon tunti klo 17-18, torstaisin Turengin työväentalon tunti klo 17-18 ja sunnuntaisin Aulangontie 1 osoitteessa Piukat Paikat salin tunti klo 15:30 - 16:30.
Näistä kolmesta tunnista Tervakoskelle ja Turenkiin käy Kirpsukka Moves Kymppikortti - Piukat Paikat salilla on sitten omanlainen maksusysteeminsä, johon voit tutustua heidän kassallaan tai nettisivuillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti