maanantai 30. marraskuuta 2015

Marraskuun pimeyden läpi Tervakoskelle jumppaamaan

Olipas sää aikamoinen. Ei näin pimeää voi ollakkaan!!
Sai oikein pullistaa silmiään päästään ulos nähdäkseen tielle. Eipä siinä juuri mitään olisi ehtinyt tekemään, jos peura kavereineen olisi tielle jolkotellut. Onneksi olen turvallisesti kotona.
Huomenna alkaa joulukuu ja täällä kovasti odotellaan valkoista lumipeitettä.

LAVIS - Lavatanssijumpattiin Tervakosken Seurantalolla. Naisia oli paikalla 14, joten Kirpsukka Lavis tuntien ennätys määrä. Mahtoiko olla aamun radio ohjelmalla vaikutusta asiaan. Ainakin jokunen kertoi kuulleensa ääneni Yle Häme radiossa ja päättänyt lähteä paikanpäälle katsomaan mitä Lavis on.
Ja olihan se! Aivan mielettömän mukavaa!! Ette uskokkaan, kuinka huippua teitä on tanssijumpattaa! Tunti taas humpattiin, rokattiin yms. Lämmin tuli..... hikikin :)

Joku teistä osasi kertoa, että Seurantalo olisi ensi viikolla varattu Joulumyyjäisille. Minulla tästä ei ollutkaan tietoa. Kirjoittelin kotiin tultua vuokraisännälleni ja hän tosesi päällekkäisbuukkauksen tapahtuneen. Hän kuitenkin selvittelee, että voisimmeko tanssijumpata elokuvateatterin puolella, jonne myyjäiset eivät ylety. Laitan heti Facebook sivuilleni ilmoitusta, kun tämä selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti