sunnuntai 16. elokuuta 2015

LAVIS jatkokoulutuksessa

Matka Hämeenlinnasta Kouvolaan tuli tutuksi. Tänään ja eilen ajelin aurinkoisessa säässä ja hyvällä mielin. Tämä ohjauskoulutus on niin mun juttu!! Toivottavasti kotikaupunkini innostuu lajista yhtäpaljon kuin minäkin.
Tämän reissaamisen myötä oli jännä juttu huomata, kuinka tuo Suomen suunta tuntui niin kotoisalta. En ole kovinkaan paljon käynyt Kouvola, Sippola, Kuusankoski suunnalla sukulaisilla kyläilemässä, mutta silti oli mukavan kotoisa tunne siellä tienoilla olla. Jännää  :)

Onneksi minulle tuli tälläinen mahdollisuus käydä sekä perus- että jatkokurssi yhteen soittoon. Paljon tanssineena pystyin omaksumaan kummankin päivän ja varmasti asiaan oli vaikutusta Witsiälän tanssilava kesällänikin. Jatkokurssissa tuli paljon sellaista tietoa, mitä tarvitaan soveltaessa tunteja. Ja hyvä on olla mahdollisimman monta tanssilajia hallussa, jos tarjoaa tulevaisuudessa kokonaisen tunnin kursseja. Monet pitävät LAVIS kursseja 45 min mittaisina, mutta mahdollisesti tunninkin seteille on kysyntää....
Se jää nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti