maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kolmas raportti

Päätin, että kesälomalla kirjoitan tunnollisesti raportteja ja nyt se kesäloma alkoi. Kirjoitusaikatauluani alkoi painostamaan myös viiden tutkinnon osani suorittaminen. Suunnitelmat eivät tuntuneet etenevän, mutta onneksi lopultakin sain siihenkin vauhtia.

Ryhmään liittyvän tutkinnon osan toiminnallisen puolen toteutin helmi-toukokuu välillä ja kaikki materiaali on odottanut vain aikaa ja inspiraatiota kirjoittaa. Nyt pakottauduin ja sainkin sen valmiiksi. Hankaluutena alussa oli se, miten kaiken materiaalin saan jäsenneltyä järkevästi, ettei tulisi tyhmää toistoa tai asiayhteyksien hyppimisiä. Kun sain lopultakin jonkunlaisen langan päähäni, missä järjesteyksessä mitäkin alan kirjoittamaan, niin homma lähti pyörimään. Onneksi on nykyään nämä koneet ja tekstinkäsittelyt. Siinä olisikin ollut, kun olisi pitänyt kumittaa ja kirjoittaa uudelleen niitä kaikkia muokkauksia, mitä matkan varrella tuli.
Kolmekymmentä sivua kirjoitin ja siihen vielä liitteet päälle. Vähän taas lipsahti. Mä en osaa kyllä tiivistää ollenkaan! Ja kun minun kirjoitustyylini on tätä ajatuksen juoksua ja puhekieltä, niin nähtäväksi jää mitä arvioijat sanovat. Tuleeko sieltä kommenttina, että täyttä dii-pa-daa-paa!

Uskoin kuitenkin, että hyväksynnän raporttiini saan. Nyt ongelmia tuli aiheuttamaan Eerikkilän opiskelualusta. Sitä on muutettu ja en pääse tunnuksillani sisään. Mutta eipä pääse kukaan muukaan luokaltani. Tämähän meinasi aiheuttaa sen, että kun en saa raporttia suoraan palautettua pois käsistäni, alan syynäämään tekstiä aina uudelleen ja uudelleen. Nyt päätin, että teksti odottaa palautusta tietokoneen kansiossa ja enää en sitä tarksita.
Se on siinä! Paketissa! Liikkumaan Ohjaamisen tutkinnon osan raportti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti