maanantai 20. heinäkuuta 2015

Taipaleen suunnittelua

Liikunnan Ammattitutkintoonhan kuuluu neljä suoritettavaa tutkinnon osaa, joista kaksi on pakollisia ja kaksi valinnanvaraisia. Näiden lisäksi saa suorittaa tutkinnonosoia niin paljon kuin haluaa ja minä otin yhden lisää suoritettavaski: Liikunta- ja ohjelmapalveluiden ohjaajana toimiminen

Suunnitelmat on ollut päässäni jo pidemmän aikaa, mutta jokin on uupunut. Halusin vaihtaa arvioijaa ja Eerikkilästä annettiin yhteystiedotkin yhdelle mahdolliselle. Tämän kanssa olen nyt sähköpostitellut ja sopinut ajankohtaa suoritukselleni. Olen myös kyhännyt väkeä itse tapahtumaan.

Nyt päivä on päätetty olevan 2.8. sunnuntai ja klo 10:00 startataan.

Tehtiin papparaisen kanssa mittausmatka, jotta suunnitelman koostaminen olisi helpompaa.
Meillä kummallakin oli sykemittari matkalla, jossa GPS on integroitu rannekkeeseen. Kellotin sekä mittasin matkan ja sain laitteesta tarkan kartan tutkinnon kirjalliseen osuuteen sekä tapahtuman mainoksiin.
Yhteensä reitti tulee olemaan 19 kilometriä, joista viitisen kilometriä on kävelyn osuutta ja 14 km pyöräillään. Maasto on kaunista ja rauhallista. Pyöräilymatkan varrella on yksi haastavampi mäki, mutta kävelyosuuteen haastetta saan Aulangon Karhulinnan rappusista.


Tapahtuman nimi on Tanssijan Taival ja reissussa ollaan viitisen tuntia. 
Koekierrokseni perusteella tein arvioijalla riskianalyysin, turvallisuussuunnitelman, mainokset tapahtumasta ja ohjeistuksen mahdolliselle sijaiselle. Näsitä tulikin niin hyvin materiaalia, että pystyin kokoamaan raporttia hyvinkin pitkälle. Lisäsin siihen vain siinnitelma osuuden, jossa kerroin picnic osuuden suunnittelusta, koreografioiden ja tanssien miettimisestä, välineistön hankinnasta yms.

Porukka tapahtumaani on jo kasassa ja innolla odotan tuota päivää. Voi kumpa olisi hyvä ilma!!
Arvioija tosin sanoi, että jos sataa taivaan täydeltä, niin on ohjaajan ammattitaitoa tehdä tapahtumasta sellainen, että kukaan osallistujista ei halua olla sillä hetkellä missään muualla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti