torstai 30. toukokuuta 2013

Banaanileipä

Tätä pitää testata mahdollisimman pian!
Aineiden perusteella vaikuttaisi enemmän kakkumaiselta kuin leivältä.....
Kummitätini joskus aikoinaan leipoi monesti meille banaanikuivakakkua, joka oli taivaallista.
Oliskohan tämä saman tyylistä?

Ohje bongattu MASU Blogista:
http://masufoods.wordpress.com/2013/05/27/banaanileipa-banana-bread/

Banaanileipä
3 Erittäin kypsää banaania/ Extra ripe bananas
3 Kananmunaa / Eggs
2 rkl/tbls Hunajaa / Honey
4 dl Mantelijauhoja/ Almond flour
1dl CocoVi:n kookosjauhoja/ Coconut flour
0,5dl CocoVi:n Hamppuöljyä / Hemp oil
2tl/tsp CocoVi:n Psylliumia / Psyllium
1tl/tsp Ruokasoodaa / Baking soda
Valmistus
1. Sekoita kuivat aineet keskenään / Mix dry ingredients
2. Aja nesteet sekaisin yleiskoneessa ja lisää kuivat aineet / Mix the liquids in a food processor and add the dry ingredients
3. Voitele vuoka ja kaada taikina vuokaan. / Oil the bread pan and pour the mixture in
4. Paista n. 60min 175°C / Bake about 60 minutes at 175°C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti