Aineiden perusteella vaikuttaisi enemmän kakkumaiselta kuin leivältä.....
Kummitätini joskus aikoinaan leipoi monesti meille banaanikuivakakkua, joka oli taivaallista.
Oliskohan tämä saman tyylistä?
Ohje bongattu MASU Blogista:
http://masufoods.wordpress.com/2013/05/27/banaanileipa-banana-bread/
Banaanileipä
3 Erittäin kypsää banaania/ Extra ripe bananas
3 Kananmunaa / Eggs
2 rkl/tbls Hunajaa / Honey
4 dl Mantelijauhoja/ Almond flour
1dl CocoVi:n kookosjauhoja/ Coconut flour
0,5dl CocoVi:n Hamppuöljyä / Hemp oil
2tl/tsp CocoVi:n Psylliumia / Psyllium
1tl/tsp Ruokasoodaa / Baking soda
3 Kananmunaa / Eggs
2 rkl/tbls Hunajaa / Honey
4 dl Mantelijauhoja/ Almond flour
1dl CocoVi:n kookosjauhoja/ Coconut flour
0,5dl CocoVi:n Hamppuöljyä / Hemp oil
2tl/tsp CocoVi:n Psylliumia / Psyllium
1tl/tsp Ruokasoodaa / Baking soda
Valmistus
1. Sekoita kuivat aineet keskenään / Mix dry ingredients
2. Aja nesteet sekaisin yleiskoneessa ja lisää kuivat aineet / Mix the liquids in a food processor and add the dry ingredients
3. Voitele vuoka ja kaada taikina vuokaan. / Oil the bread pan and pour the mixture in
4. Paista n. 60min 175°C / Bake about 60 minutes at 175°C
2. Aja nesteet sekaisin yleiskoneessa ja lisää kuivat aineet / Mix the liquids in a food processor and add the dry ingredients
3. Voitele vuoka ja kaada taikina vuokaan. / Oil the bread pan and pour the mixture in
4. Paista n. 60min 175°C / Bake about 60 minutes at 175°C
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti